Nieuw bij Dash Page


U kunt contact met ons opnemen via:
Tel.: (0598) 37 22 03 | Tel.: (0598) 37 15 47 | M.: 06- 17 99 42 00 | E-mail: info@dashpage.nl

international organization

International Organization Group For Supplies & Trading

Dash Page is een belangrijke partner voor International Organization Group For Supplies & Trading als het gaat om grafische ondersteuning bij het realiseren van drukwerk voor internationale brands in vele landen, bijvoorbeeld; Egypte, Cyprus, Griekenland, Verenigde Arabische Emiraten, Engeland, Rusland en de Verenigde Staten van Amerika.

www.tandartsenpraktijkwebsite.nl

tandarts website

Het hebben van een goede website biedt een prima podium om uzelf te presenteren op de markt én te onderscheiden van de concurrent. Alle mogelijke informatie is eenvoudig te raadplegen en informatie voor patiënten over bijvoorbeeld nieuwe behandeltechnieken of wijzigingen in openingstijden van de praktijk is makkelijk actueel te houden.


Wij bieden geen abonnementen en geen langdurige contracten.

U investeert eenmalig!Bijvoorbeeld een CMS website die u zelf kunt onderhouden kost u €1599 ex. Website bekijken klik hier


www.horeca-aanbiedingen-folderspluswebsites.nl

Horeca aanbiedingen: wij zijn specialisten in het afdrukken van drukwerk en het ontwerpen en bouwen van websites. Bijvoorbeeld 20,000 duizend A4 folders, full color, wikkelslag kost u €595 ex. Website bekijken klik hier


www.b52-reclamedrukwerk.nl

Deze site is een nieuwe product van Dash Page. We hebben speciaal gemaakt voor bedrijven en/of particulieren die drukwerk op hoge kwaliteit en aantrekelijke prijs online willen bestellen.

We zijn nog steeds bezig met het ontwikkelen van de website.


www.mkbnieuwsbriefsysteem.nl

Online nieuwsbrief module voor het MKB. Via ons systeem bent u af van het gedoe van "afbeelding is niet beveiligd" OF "Deze afbeelding is om veiligheidredenen verwijderd"

We zijn nog steeds bezig met het ontwikkelen van de website.


www.startendeondernemers-website.nl

Voor de (startende) ondernemer die meer wil bereiken! Een CMS betekent 'Content Management System', het is kortweg een manier om de inhoud van uw website naar uw wens aan te passen. Website bekijken klik hier

websites logos tandartsenpraktijkwebsite startendeondernemers-website horeca-aanbiedingen-folderspluswebsites

Dash Page

investeert en draagt bij aan hoogwaardige, duurzame projecten. 5% van uw opdracht is bestemd voor “WE SAVE THE CHILDREN”

optimize first crokus crokus crokus crokus meer